Chobotem sem, chobotem tam

S vloženým pracovním sešitem.


Ivona Březinová

Co se stane, když v kabinetě přírodopisu obživne mamutí mládě? Oblíbená edice První čtení pro začínající čtenáře. Bavte se a luštěte s přiloženým pracovním sešitem!

Co se stane, když v kabinetě přírodopisu obživne mamutí mládě? Oblíbená edice První čtení pro začínající čtenáře. Včetně pracovního sešitu!

Jednoho dne dojde v kabinetě přírodopisu k podivuhodné události – obživne tam mamutí mládě. Nečekaný objev se podaří čtveřici kamarádů, a ti se hned rozhodnou se o mamutka postarat. Ale kam ho schovat? A jak jeho přítomnost utajit? Míša, Nina, Vládík a Teo mají plnou hlavu starostí, zato mamutík se má čile k světu. Jak jen kolotoč nastalých bláznivých situací dopadne?

Bavte se a luštěte s přiloženým pracovním sešitem. Pro toho, kdo pěkně přečetl knížku, to bude hračka! Pracovní sešit má 17 stran a je zatavený ve fólii s knihou.

Číst více
229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 104
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.10.2021
Formát 160x195 mm
Hmotnost 0,298 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Alena Schulz
EAN 9788000063300
Věk od 6
Typ Kniha + doplněk
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Ivona Březinová

Ivona Březinová


Je spisovatelkou na volné noze, šest let vedla semináře tvůrčího psaní na Literární akademii. Její prvotina Zrcátko pro Markétu načala bohatou řadu knih od leporel přes pohádky, příběhy pro malé čtenáře (F jako Fík, Vítej, Karle!, Ďasík a Ďáblík), populárně naučné texty a encyklopedie až po romány pro teenagery. Pro dívky vydala literární cestopisy (tzv. Béčkovky) a nevyhýbá se ani závažným tématům (Lentilka pro dědu Edu, Kluk a pes, Řvi potichu, brácho, triptych Holky na vodítku). Mnohé její publikace získaly ocenění a byly přeloženy do cizích jazyků. Autorka ráda beseduje se svými čtenáři.