Melissa


Alex Gino

Konečně sama sebou. Přelomová kniha o hledání vlastní identity.

Každý, kdo se na ni podívá, si myslí, že vidí kluka. Jenže Melissa ví, že je holka. Možná by si to nechala navždy pro sebe, ale pak se dozví, že letošním školním představením bude Šarlotina pavučinka. A Melissa hrozně, hrozně, HROZNĚ MOC chce hrát hlavní dívčí roli – Šarlotu. Jenže paní učitelka tvrdí, že se o roli nemůže ani ucházet… protože je kluk. A tak Melissa s pomocí své nejlepší kamarádky vymyslí plán. Nejen aby mohla hrát Šarlotu, ale aby se všichni jednou provždy dozvěděli, kým doopravdy je.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 128
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.05.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,229 kg
Jazyk čeština
Původní název Melissa
Původní jazyk angličtina
Překladatel Anežka Dudková
EAN 9788000070414
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Recenze

Databazeknih.cz - Melissa

„Příběh je vyprávěn opravdu jemným a citlivým způsobem, nikde se zbytečně netlačí na pilu, nikdo se vás nesnaží přehnaně ohromit, naopak - vše působí naprosto přirozeně a chování postav je naprosto uvěřitelné - místy vás dojmou, místy nad nimi zakroutíte hlavou a místy vás opravdu naštvou. Ale tak to zkrátka v životě je.“

Autor knihy

Alex Gino

Alex Gino


Alex Gino (ani ten, ani ta) miluje třpytky, zmrzlinu, zahradničení, slovní hříčky tak příšerné, až jsou senzační, a příběhy, které jsou stejně rozmanité a komplikované jako život sám. Pochází ze Staten Islandu v New Yorku, v současné době žije se svými dvěma černými kočkami Thunder a Lightning v Hudson Valley. Prvotina z pera Alex Gino, novela Melissa, v originále zprvu vycházela pod názvem George.