Záhada dračího klíče


Petr Hugo Šlik

Závěrečný díl oblíbené dobrodružné série z Klárova.

Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený

veliký klíč ozdobený figurkou draka. K jakému zámku patří? A jakou cenu má pro tajemnou postavu, která partu pronásleduje a neštítí se ani vydírání? Během napínavého pátrání kamarádi odhalí, kde je skutečné srdce Klárova.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 176
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.08.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,439 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Petr Morkes
Číslo dílu 4
EAN 9788000055824
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Petr Hugo Šlik

Petr Hugo Šlik


Petr Hugo Šlik vystudoval geodézii a jako zeměměřič také pracuje. Hraje na bicí v kapele Neúspěšný atlet a na kytaru v kapele Hugo a já, pro kterou zároveň skládá hudbu a píše texty. Žije v Libčicích nad Vltavou. Je autorem knih pro děti a mládež i dospělé. Je držitelem Ocenění poroty XIV. ročníku Literární ceny Vladimíra Vokolka 2010 v kategorii od 25 do 35 let. Jeho kniha Tajemství jeskyně pokladů byla zařazena do katalogu Nejlepší knihy dětem 2015/2016, výběru nejlepších dětských knih podle Komise pro dětskou knihu SČKN a České sekce IBBY. V roce 2016 vydal „román na přeskáčku“ pro dospělé Tržiště. Ke své knize Ztracený na Nevděku vytvořil i webové stránky www.ztracenynanevdeku.cz, kde se čtenáři mohou dozvědět, jak získat bonusovou kapitolu.