Lily, víla z tůňky


Lucy Flemingová

Nádherný příběh o přátelství a odvaze od autorky hitu Ela a noční světýlka

Tůňky jsou kouzelná místa překypující životem. A některé dokonce skrývají i tajemství: vodní víly! Lily je jednou z nich. S láskou pečuje o svoji tůňku a hraje si s rybkami, šneky, vážkami a dalšími zvířátky. Přesto ji někdy přepadají obavy. Dokáže tůňku a její obyvatele ochránit, ať se děje cokoli? Když se přižene ničivá bouřka, přepadne Lily bezmoc. Pak se ale odhodlá požádat ostatní o pomoc. Díky tomu zjistí, že v tom vůbec není sama… a že skutečné přátelství je jedna z nejdůležitějších věcí na světě.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 40
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.10.2023
Formát 270x235 mm
Hmotnost 0,47 kg
Jazyk čeština
Původní název Lily, the Pond Mermaid
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petr Eliáš
EAN 9788000071732
Věk od 3
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Databazeknih.cz - Lily, víla z tůňky

„Kniha je určená čtenářům od 3 let, textu je tedy tak akorát, abyste zvládli přečíst celý příběh na jeden zátah, povídat si o něm a zároveň se věnovat nádherným celostránkovým ilustracím, které místy i neverbálně doplňují text.“

Autor knihy

Lucy Flemingová

Lucy Flemingová


Lucy Flemingová miluje přírodu a vyprávění příběhů. Vystudovala ilustraci na University of Lincoln a hned po ukončení školy se vrhla do práce na rozličných projektech určených dětem. Její první autorská obrázková knížka, Ela a noční světýlka, vyšla v Británii v roce 2020. Záhy byla přeložena do mnoha cizích jazyků – včetně češtiny a slovenštiny. Následovala ji kniha Lily, víla z tůňky. Lucy Flemingová žije a tvoří na severu Anglie.