Kdo by v létě myslel na Vánoce


Ilona Fišerová

Co se stane, když si Ježíšek, Santa Claus, vánoční krab a další "dárkonosiči" vyrazí společně na dovolenou?

Honzíkovi je jedenáct a kromě astmatu ho netrápí vůbec nic. Zajímá se o vlajky z celého světa a přeje si jen tři věci: pejska Zrzka, strávit léto u dědy na venkově a jednou se stát cestovatelem. Jenže s přáními se musí nakládat opatrně. Splnit se totiž může téměř všechno, zvlášť když se Honzík nedobrovolně ocitne v chorvatském hotelu, co vypadá jako pyramida. A v pyramidách se přece dějí neuvěřitelné věci! Pssst... o tom se nesmí mluvit! Cosi tady totiž podléhá přísnému utajení.

A Honzík je rozhodnutý přijít všemu na kloub. Během tří týdnů však bude muset projít velkou zkouškou. Ale je vůbec možné za tak krátkou dobu zase začít věřit na zázraky?

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.10.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,48 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000048215
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Ilona Fišerová

Ilona Fišerová


Vítězka Literární ceny Albatrosu pro rok 2013 a 2016 Ilona Fišerová začala psát příběhy a pohádky už na prvním stupni základní školy. I když se její dětská dílka podobala tomu, co už bylo napsáno, nenechala se odradit a láska ke psaní jí vydržela do dospělého věku. Když se jí narodily děti, psala především pro ně. Rukopisy nabízela nakladatelům a uspěla v Českém rozhlase, kde její Kovářské pohádky namluvil pro pořad Hajaja Josef Frej. S Českým rozhlasem spolupracuje i nadále, v roce 2009 uveřejnil rozhlas její seriál pro děti Dar ze Zoo. Mezi její nejúspěšnější knihy patří Na orlích křídlech, Poselství blíženců nebo Pejsek Dar – Záhada v Zoo.