Do třetice


Zuzana Pospíšilová

Třikrát sedm pohádek pro společné čtení prarodičů, rodičů a dětí!

Říká se do třetice všeho dobrého… Trojka je totiž v pohádkovém světě magické číslo. Vzpomeňte na tři zlaté vlasy děda Vševěda, tři sudičky, tři úkoly, které musí princ splnit, aby získal vytouženou princeznu… A mohli bychom ještě pokračovat. Ale abychom potkali magickou trojici, nemusíme nutně do pohádky. Co třeba prarodiče, rodiče a děti? Když spolu umějí vycházet, je to přece taky pohádka. A právě o nich a pro ně jsou nové pohádky Zuzany Pospíšilové, určené ke společnému čtení všech tří generací. V prvních sedmi vystupují děti, následují rodiče a nakonec prarodiče.

Tak co, předáte při čtení štafetu dál?

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 116
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.10.2017
Formát 163x238 mm
Hmotnost 0,423 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000048192
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Zuzana Pospíšilová

Zuzana Pospíšilová


Vystudovala psychologii na Masarykově univerzitě v Brně, od roku 1999 pracovala jako psycholožka v Dětském rehabilitačním stacionáři a posléze ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Má dvě dcery, díky kterým se začala věnovat psaní. Od roku 2005 jí začaly vycházet první knihy. Od té doby v mnoha nakladatelstvích vyšla již řada knih s jejími pohádkami, příběhy, verši a hádankami. Také vytvořila řadu textů pro dětská leporela.

Knihy Lumpíček a Rošťanda nebo Bez práce nejsou koláče byly oceněny na Polabském knižním veletrhu. Kniha Knihovnické pohádky získala cenu knihovníků v soutěži SUK – Čteme všichni. Některé pohádkové příběhy se dočkaly i rozhlasového zpracování, jako například Pohádky pod polštář, Vánoční pohádky a Zlobivé pohádky.

V současné době už se věnuje jen literární tvorbě pro děti. V nakladatelství Albatros jí vyšla úspěšná kniha Baobaba a jiné příběhy.