Jak se stát hvězdou


Eva Obůrková, Petra Bartíková

Staň se zpěvákem, hercem, výtvarníkem!

Chceš zpívat, založit kapelu a pobláznit davy fanoušků? Chceš si od rána do večera hrát, nosit senzační kostýmy a získat sošku pro nejlepšího herce na světě? Chceš kreslit nebo malovat, stát se slavným výtvarníkem a zapsat se do dějin umění? V tom případě je tato kniha právě pro tebe! Otevři ji a zjisti, JAK SE STÁT HVĚZDOU. Staň se zpěvákem! Staň se hercem! Staň se výtvarníkem! V této knize se dozvíš, jak založit kapelu a uspořádat koncert, jak napsat divadelní hru a vymyslet senzační divadelní představení nebo jak připravit fantastickou výstavu, ze které se lidem bude tajit dech. Kniha je interaktivní, najdeš v ní všechno, co budeš ke své práci potřebovat – návody, rady, tipy i řadu vložených materiálů, které si můžeš vytáhnout a dotvořit podle sebe: plakát, vstupenky, katalog výstavy, divadelní masky nebo „oskarovou“ sošku. Kniha JAK SE STÁT HVĚZDOU je vhodná pro malé muzikanty, herce, výtvarníky, ale i pro jejich rodiče, kteří se chtějí pobavit, něco se dozvědět a v myšlenkách se vrátit zpět do světa dětských snů a velkolepých plánů.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 24
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.09.2017
Formát 260x260 mm
Hmotnost 0,712 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000046310
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Eva Obůrková

Eva Obůrková


Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Vystudovala českou literaturu a několik let se živila jako novinářka. Ve volném čase jezdila po světě, objevovala knihy pro děti a psala o nich na svůj blog. Po čase novinařinu opustila, aby se vydala vstříc novému dobrodružství – v brněnském nakladatelství B4U Publishing, kde vymýšlela a psala knihy pro děti. V redakci už sice nepracuje, ale dětské knížky má pořád moc ráda. A stále o nich píše blog Bobina dětem.