Rok v lese


Petra Bartíková

Zjisti, jak se mění příroda v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě.

Bum! Bác! Ze stromů padají žaludy. Nebo že by to byly šišky? No jasně! Shodila je veverka, skočila ze stromu na strom a schovala se ve větvích. Uličnice! Zajdi se podívat za roztomilou akrobatkou i za jejími kamarády do lesa!

Zjisti, jak se mění příroda v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě. Kdy co roste, jak se chovají zvířata, kdo je jedním z nejtajemnějších obyvatel lesů a skal, co dělá kuna po setmění nebo proč hadi vyplazují jazyk?

Díky této knize se podíváš i do kmene stromu. Zjistíš, jak to vypadá doma u datla nebo s čím si hrají liščata v noře. Naučíš se rozlišovat zvířecí stopy a vyrobíš si svůj první herbář. Tak na co ještě čekáš?

Vzhůru do lesa za dobrodružstvím!

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 18
Datum vydání 22.05.2017
Formát 250x250 mm
Hmotnost 0,391 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Aneta Žabková
EAN 9788000044521
Věk od 3
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Vystudovala českou literaturu a několik let se živila jako novinářka. Ve volném čase jezdila po světě, objevovala knihy pro děti a psala o nich na svůj blog. Po čase novinařinu opustila, aby se vydala vstříc novému dobrodružství – v brněnském nakladatelství B4U Publishing, kde vymýšlela a psala knihy pro děti. V redakci už sice nepracuje, ale dětské knížky má pořád moc ráda. A stále o nich píše blog Bobina dětem.