Jaké svátky slaví děti celého světa


Helena Haraštová, Pavla Hanáčková

Vydej se s námi na cestu a poznej život dětí celého světa!

Vydej se s námi na cestu a poznej život dětí celého světa!

Oslavy svátků si všichni užíváme – dobrá společnost, jídlo i pití a hlavně, spousta zábavy! Přemýšlel jsi však někdy o tom, jak se lidé veselí v jiných zemích? Tak hurá do víru oslav! Společně se zúčastníme mnoha rozmanitých svátků. Uvidíš, jak vypadá irský Halloween a etiopský Timkat. A jaké zvyky se dodržují při Chanuce? Připrav se na cestu, vyrážíme za poznáním! Poznáš tak nové kamarády, kteří tě seznámí se svojí kulturou.

Číst více
199 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr encyklopedie
Počet stran 36
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.10.2016
Formát 215x280 mm
Hmotnost 0,37 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000044088
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Helena Haraštová

Helena Haraštová


Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.

Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková


Pavla Hanáčková pochází z malebné moravské vesnice obklopené vinicemi. Četba knih a touha po psaní ji doprovází již od útlého dětství. Po ukončení studia anglické a čínské filologie na FF UP v Olomouci ji osud zavál daleko od čínských znaků až do nakladatelství Albatros Media a.s., kde se začala jako literární redaktorka věnovat knižní tvorbě pro děti. Ráda cestuje po světě, kde čerpá inspiraci pro nové náměty a kde má také možnost věnovat se své další vášni – jídlu a všemu s ním spojenému.