Pohádky o princeznách - Dětské divadélko s loutkami


Oldřich Růžička

Známé a oblíbené pohádky v divadelním pojetí.

Známé a oblíbené pohádky v divadelním pojetí

Série Dětského divadélka s loutkami vám umožní oblíbené pohádky nejen číst, ale také si je zahrát jako divadelní představení. Box, který poslouží jako jeviště, obsahuje loutky, kulisy a tři nejznámější pohádky o princeznách. Příběhy jsou psané jednoduchým stylem, u kterého udrží pozornost i ti nejmenší čtenáři. Na každou pohádku navazuje krátký scénář. Stačí jen postavit jeviště, nachystat loutky a představení může začít. Díky nádherným kulisám a loutkám vám známé pohádkové postavičky ožijí přímo před očima.

Žily byly tři půvabné dívky – pracovitá Popelka, ospalá Růženka a trochu bledá Sněhurka. Tři různé princezny, tři různé příběhy a jeden šťastný konec se svatebním závojem a milujícím princem. Který malý čtenář by nezatoužil stát se součástí Popelčiny, Růženčiny a Sněhurčiny pohádky? S titulem ze série Dětských divadélek si může splnit svůj sen docela snadno. Jednoduše nachystá divadlo, usadí diváky a pustí se do hry.Krásné kulisy, oboustranné loutky a podrobný scénář zaručí úspěch.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 0
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.08.2016
Formát 262x210 mm
Hmotnost 0,766 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000042343
Věk od 4
Typ Kniha

Autor knihy

Oldřich Růžička

Oldřich Růžička


Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity a více než 12 let působil jako učitel na základní škole a následně na gymnáziu. Po opuštění pedagogické dráhy začal pracovat jako redaktor, posléze šéfredaktor a publisher v nakladatelství Computer Press, kde stál mimo jiné u zrodu nově vznikajících redakcí knih pro děti a mládež, redakce hobby literatury a dalších oblastí non-fiction literatury. V roce 2007 založil nakladatelství B4U Publishing, které se od svého počátku zaměřilo na tvorbu knih pro děti a orientovalo se převážně na zahraniční trhy. Jeho knihy byly přeloženy do více než padesáti jazyků a prodávají se ve čtyřiceti zemích pěti kontinentů.