Děti z Bullerbynu (audiokniha pro děti)

CD audio


Astrid Lindgrenová

Příběhy dětí z Bullerbynu v podání Libuše Šafránkové.

Knížka švédské autorky Astrid Lindgrenové je už dlouho světovou klasikou a stále nepřestává slavit u dětí úspěch.

Proto jsme připravili v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z této knížky, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková.

Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba skladatele Zdeňka Zdeňka a audionahrávka je příjemným dárkem pro všechny milovníky této knížky i podmanivého hlasu Libuše Šafránkové.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 0
Datum vydání 17.11.2014
Formát 142x125 mm
Hmotnost 0,09 kg
Jazyk čeština
Původní název Alla vi barn i Bullerbyn, Mera om oss barn i Bullerbyn, Bara roligt i Bullerbyn
Původní jazyk švédština
EAN 8594050421073
Věk od 6
Edice Audioknihy
Typ CD audio

Autor knihy

Astrid Lindgrenová

Astrid Lindgrenová


Světově známá švédská autorka psala knížky pro děti, scénáře k filmům, povídky pro dospělé a básně. Získala nespočet literárních ocenění (i Cenu H. Ch. Andersena), její jméno nesou školy, knihovny, ulice, literární ceny i asteroid. Pracovala jako nakladatelská redaktorka. Dětství prožila na statku u Vimmerby a zážitky z tohoto období vtiskla i do svých knih. V češtině vyšly jako první Děti z Bullerbynu, poté knihy s detektivem Kallem a Pipi Dlouhou punčochou. Albatros je autorčiným výhradním českým nakladatelem, vydal také tituly jako Bratři Lví srdce, Karkulín ze střechy, Emilovy skopičiny, Ronja, dcera loupežníka, Madynka nebo Lotta z Rošťácké uličky.