Já, srandista na druhou


James Patterson, Chris Grabenstein

Srandista Jamie chce znovu vyhrát!

Srandista Jamie chce znovu vyhrát!

Jamie Grimm je na vozíčku, nemá rád když o něm říkají, že je handikepovaný nebo znevýhodněný. Má přece tolik jiných předností! Touštík také nemá rád, když se o něm říká, že je tlustý. Raději slyší, že je horizonálně rozložitý. Jamie vidí svět jinak, a když ho komentuje, všichni se jeho líčení smějí. Je vyhlášeným třídním komikem a vtipálkem. Zato ho skinheadi ve škole nešetří a šikanují ho stejně jako jiné školáky.

Nejlepší obrana je útok! Ukáže všem, co svede. Stane se slavným dětským komikem! Podaří se mu provtipkovat se až do Celoplanetární soutěže o nejvtipnějšího dětského komika? I když má Jamie trému vystupovat na pódiu před lidmi, když jde do tuhého, užasnete, co dokáže!

James Patterson se stal nejoblíbenějším autorem americké mládeže a získal cenu Children´s Choice Book Awards Author of the Year 2010. Jeho knihy pravidelně obsazují přední místa na žebříčku bestselerů.

Číst více
199 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.11.2014
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,35 kg
Jazyk čeština
Původní název I even Funnier, A Middle school story
Původní jazyk angličtina
Překladatel Hana Petráková
EAN 9788000036717
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor knihy

James Patterson

James Patterson


James Patterson patří k nejlepším současným spisovatelům. Stvořil mnoho fiktivních postav a sérií, napsal také uznávané naučné knihy a svou autobiografii. Na některých knihách spolupracoval se známými osobnostmi – třeba s Billem Clintonem nebo Dolly Parton. Za svou výjimečnou představivost a podporu gramotnosti v USA získal v roce 2019 ocenění National Humanities Medal. Organizace National Book Foundation mu udělila cenu za mimořádnou službu americké literární komunitě. Je také držitelem ceny E. A. Poea a devíti cen Emmy. Žije se svou rodinou na Floridě.

Chris Grabenstein

Chris Grabenstein


Christopher Grabenstein je americký bestsellerový spisovatel. Svůj první román vydal v roce 2005, od té doby píše knihy pro dospělé i pro děti, mnohdy ve spolupráci s Jamesem Pattersonem. Získal řadu literárních ocenění, hned několik z nich za titul Útěk z knihovny pana Lemoncella.