Praktická a obsažná příručka pro mladé adepty kuchařského umění se vám představuje již ve druhém vydání! Vedle jednoduchých i náročnějších receptů na běžné i slavnostní pokrmy vám autorka knihy prozradí také spoustu osvědčených triků, s nimiž bravurně zvládnete práci v kuchyni i umění stolování. Připravit chutné jídlo či pohoštění pro své blízké či přátele a umět ho nápaditě naservírovat by přece měl umět každý, kdo chce být trochu in!
Detailní informace
Žánr
poznání, vzdělání
Počet stran
304
Ke stažení
pdf
Ukázka.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
17.03.2008
Formát
140x100 mm
Hmotnost
0,27 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788000021003
Věk od
10
Edice
OKO
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem