Zázrak


Kůň jménem Zázrak

Kůň jménem Zázrak

Milovníci koní a koňských příběhů, zbystřete! Na scénu přichází jezdecká škola Oharek, a není to škola ledajaká. Rozlehlý statek, v kterém sídlí, skrývá nejedno tajemství. A právě sem přijíždí na prázdniny Ema s mladším bratrem Mikym. Spolu s ostatními účastníky kurzu chce nejen složit jezdecké zkoušky, ale i rozluštit záhady a přízračné pověsti, obestírající dům, přilehlé louky či nedaleký zámeček. A především – zachránit ohrožené koně!

Číst více
Kůň Zázrak a Zelená dáma

Kůň Zázrak a Zelená dáma

Uplynul rok a nad jezdeckou školou Oharek se stahují mraky. Možná je kontaminovaná negativní energií a ta statek zničí, pokud Ema a Filip nenajdou dost síly, aby překonali dozvuky temného příběhu, který se na Oharku odehrál před mnoha lety. Mohou se naštěstí spolehnout na přátele z jezdecké školy, ale, jak se zdá, nikdo z nich nedokáže zachránit koně Mirákla a Hamilkara. Nebo snad přece…?

Číst více
Kůň jménem Zázrak

Kůň jménem Zázrak

Milovníci koní a koňských příběhů, zbystřete! Na scénu přichází jezdecká škola Oharek, a není to škola ledajaká. Rozlehlý statek, v kterém sídlí, skrývá nejedno tajemství. A právě sem přijíždí na prázdniny třináctiletá Ema s mladším bratrem Mikym. Spolu s ostatními účastníky kurzu chce nejen složit jezdecké zkoušky, ale i rozluštit záhady a přízračné pověsti, obestírající dům, přilehlé louky či nedaleký zámeček. A především zachránit ohrožené koně, i kdyby to mělo být skutečně nebezpečné!

Číst více