Kočičí válečníci: Síla tří


Kočičí válečníci: Síla tří (3) – Vyhnanci

Kočičí válečníci: Síla tří (3) – Vyhnanci

Životy tří učedníků a zároveň vnoučat Ohnivého měsíce řídí tajná věštba, ale jen jedno z nich o ní má tušení. Příslib síly, k níž vede klíč ukrytý v dávné minulosti, Sojkotlapku uchvacuje natolik, že se rozhodne vydat do hor – do lovišť Kmene tekoucí vody. I Cesmíntlapku a Lvíčkotlapku hory přitahují. Jejich masivy toho ale možná skrývají víc, než si všechny tři kočky dokázaly představit...

Číst více
Kočičí válečníci: Síla tří (2) – Temná řeka

Kočičí válečníci: Síla tří (2) – Temná řeka

Lvíčkotlapka poruší válečnický zákoník a vydá se do tajemných podzemních tunelů, které vedou dál, než si kdy dovedl představit. Přestože kvůli nočním výpravám zprvu zanedbává své povinnosti, nakonec se mu během výcviku začne dařit. To platí i pro Sojkotlapku a Cesmíntlapku, kteří také rozvíjejí své schopnosti jako učedníci Hromového klanu. Přesto jejich povinnosti přinášejí nová nebezpečí a mladé kočky brzy objeví temnotu: v historii klanu i samy v sobě.

Číst více
Kočičí válečníci: Síla tří (1) – Vidění

Kočičí válečníci: Síla tří (1) – Vidění

Tajemné proroctví naznačuje, že přijdou temné časy. Nad kočičí tlupou se stahují mračna a budoucnost všech je nyní v tlapkách nové generace. Hvězdný klan si vyvolil tři mladé učedníky: Cesmíntlapku, Sojkotlapku a Lvíčkotlapku. Před každým z nich leží jiná cesta, na kterou se musí vydat. Ani jeden z nich to ale nebude mít lehké, protože jejich dědečkem je legendární Ohnivý měsíc. Dokážou vystoupit z jeho stínu? Objeví v sobě dosud netušené schopnosti? A především – ochrání klan před obrovskou tragédií?

Číst více