Maxipes Fík - Čechura R.


Maxipes Fík

Maxipes Fík

Holčička Ája dostala od rodičů malinké roztomilé štěňátko. Dali mu jméno Rek, jenomže Ája neuměla vyslovit R a začala mu říkat Fek, z čehož pak vzniklo definitivní pojmenování pejska – Fík. Štěňátko rostlo a rostlo, až se z něho vyklubal obří maxipes. V sedmi příbězích se dozvíte o zmoudření Fíka, o tom, jak sbíral vavříny na závodišti, jak chodil do školy, a dokonce si sedl za volant auta, stal se mistrem ve skoku pro něco a nakonec se vydává do světa.

Číst více
Maxipes Fík na cestách

Maxipes Fík na cestách

Napínavá dobrodružství oblíbeného večerníčkového hrdiny maxipsa Fíka v knižní podobě. Děti se s Fíkem vydají na cesty – Fík totiž vyrazí na zkušenou do světa. Postupně se stane námořním kapitánem, africkým náčelníkem, psem záchranářem, objevitelem a pilotem, ale nakonec se přece jen rád vrátí zpátky ke svojí kamarádce Áje. Veselými ilustracemi doprovodil Jiří Šalamoun.

Číst více
Příhody maxipsa Fíka

Příhody maxipsa Fíka

Holčička Ája dostala od rodičů malinké roztomilé štěňátko. Dali mu jméno Rek, jenomže Ája neuměla vyslovit R a začala mu říkat Fek, z čehož pak vzniklo definitivní pojmenování pejska – Fík. Štěňátko rostlo a rostlo, až se z něho vyklubal obří maxipes Fík. V sedmi pohádkových příbězích se nejdřív dozvíte něco o zmoudření Fíka, dál bude sbírat vavříny na závodišti, půjde do školy, a dokonce si sedne za volant auta, stane se mistrem ve skoku pro něco a nakonec se vydá do světa širého.

Číst více