Archa zvířat - Danielsová L.


CZ

Ztracené koťátko

Ztracené koťátko

V Arše zvířat, proslulé veterinářské ordinaci svých rodičů, nachází Mandy neustále nové kamarády. Na Vánoce chystají ve Welfordu speciální akci, při níž plánují vybrat peníze pro malou, vážně nemocnou Alex, aby mohla odletět na operaci do Ameriky. Alex má koťátko Sluníčko, které miluje víc než cokoli jiného na světě. Když pak Sluníčko jednoho dne záhadně zmizí a zůstane kdesi venku ve sněhu, zlomí to Alex téměř srdce. Najdou Mandy s Jamesem koťátko včas?

Číst více
Pejsek ve sněhu

Pejsek ve sněhu

Další z řady oblíbených příběhů odehrávajících se ve veterinární stanici Archa. Zvířátka jsou pro Mandy tím nejdůležitějším na světě. Blíží se Vánoce a Mandy chce uspořádat večírek pro všechna zachráněná zvířata a jejich majitele. Plány jdou však stranou v okamžiku, kdy Mandy objeví zatoulanou kolii Tess. Ta, jako by s sebou přinášela jakési tajemství. Dokáže Mandy Tess zachránit?

Číst více
Zatoulané štěně

Zatoulané štěně

Mandy Hopeová tentokrát řeší případ kolem nalezeného štěňátka, které je ve velmi zuboženém stavu. Přes napomínání svých rodičů, aby se do ničeho nezapletla, se společně se svým kamarádem Jamesem vydává po stopách, které směřují k místní chovatelce bobtailů. Ale je paní Merricková skutečným viníkem?

Číst více
Opuštěná kobylka

Opuštěná kobylka

Další příběh Archy zvířat z pera populární spisovatelky Lucy Danielsové. Nelehký úkol stojí opět před statečnou Mandy i jejími rodiči veterináři, když se snaží pomoci kamarádce Polly, která má panickou hrůzu z koní a přitom se musí postarat o svého poníka. Najdou k sobě Polly a opuštěná kobylka cestu?

Číst více
Bígl hledá kamarádku

Bígl hledá kamarádku

Bígl Robík nějak není ve své kůži, nejí, nepije, nespí a žalostně kňučí. Jeho panička je z toho úplně zoufalá. Robík totiž truchlí po své nejlepší kamarádce, tříbarevné kočce Martě, která se nedávno odebrala do věčných lovišť. Dokáže ho Mandy z jeho chmur vytrhnout?

Číst více
Gorilí máma

Gorilí máma

Nerozluční kamarádi Mandy a James se tentokrát vypravili do Afriky. V národním parku kdesi ve střední Africe najdou Joja – roztomilé gorilí mládě, které opustila maminka. Mandy s Jamesem mu opatří náhradní maminku, která se však už stará o vlastní mládě. Přijme za vlastního i nešťastného Joja?

Číst více