První slova


Velký, nebo malý?

Velký, nebo malý?

Který dům je vysoký a který nízký? Je míček čistý, nebo špinavý? A jestlipak poznáš, co je staré a co nové? Nauč se pojmenovávat protiklady, které vidíš každý den kolem sebe. Na každé stránce čeká překvapení, a to nejen díky nadčasovým ilustracím, ale také díky drobným detailům a výřezům, které do sebe krásně zapadají.

Číst více
Ovce, nebo slepice?

Ovce, nebo slepice?

Na farmě se to zvířátky jen hemží. Umíš je všechna rozeznat? Jestlipak víš, jak se jmenuje to, které má žlutý zobák a snáší vajíčka? Je to slepice? Nebo snad kachna? Díky přesně zapadajícím výřezům tě poznávání zvířátek nikdy nebude nudit, protože každá stránka je originál.

Číst více
Letadlo, nebo loď?

Letadlo, nebo loď?

Co to tady vrčí a houká? Auta sviští po silnici tam a zpět, po vodě se valí lodě a nad hlavou každou chvíli přelétne letadlo. Nauč se pojmenovat další dopravní prostředky, které se pohybují ve vodě i na souši. Na každé stránce na tebe čeká překvapení, díky kterým se nejen pobavíš, ale také si všechno lépe zapamatuješ.

Číst více
Sluníčko, nebo mraky?

Sluníčko, nebo mraky?

Jak je dnes venku? Je teplo, nebo chladno? Nauč se pojmenovat, co se děje za oknem, a podívej se, jak se s rychlou změnou počasí vypořádal zvědavý lišák. Každá stránka je obohacená hravým mechanismem, díky kterému se nejen poučíš, ale i pobavíš.

Číst více