Nikdyuš


Prázdnice

Prázdnice

Morrigan a její přátelé přežili první rok jako hrdí studenti elitní Divinské společnosti, pomohli zničit Přízračný trh a prokázali věrnost jednotce 919. Nyní Morrigan čeká nová výzva: ovládnout tajemná Podlá umění a zkrotit moc, jež ji může pohltit. Jenže Nikdyuš zachvátila děsivá nemoc, která mění nakažené divočichy v kruté nečichy. Jak obětí Prázdnice přibývá, šíří se panika. Morrigan dojde, že musí najít lék, i když to ji – a všechny v Nikdyuši – vystaví většímu nebezpečí, než si kdy dokázala představit.

Číst více
Divomor

Divomor

Morrigan sice zlomila svou smrtící kletbu a vykonala nebezpečné zkoušky, ale její cesta k Nikdyuši a všem jeho tajemstvím teprve začala. A ona rychle zjišťuje, že ne všechna magie se využívá pro dobrou věc. Morrigan dostala pozvání vstoupit do Divinské společnosti, která jí slibovala přátelství a ochranu, ale kdosi ji a její společníky vydírá, takže i těch pár věrných přátel se obrací proti ní. Zbaví se Morrigan někdy svého prokletí?

Číst více
Nikdyuš

Nikdyuš

Morrigan Crowová je prokletá. Narodila se v ten nejnešťastnější den a všichni ji obviňují, že má na svědomí každou místní pohromu. A co je horší, kvůli kletbě je odsouzena zemřít v den svých jedenáctých narozenin. Pak ale potká Jupitera Northa, podivného muže, který ji dostane do tajemného světa Nikdyuš. Aby tu Morrigan mohla zůstat v bezpečí před hrozivou kletbou, musí najít způsob, jak úspěšně absolvovat zkoušky. Objeví nakonec svůj mimořádný talent?

Číst více