Emily - Holly Webbová


Emily Pírková a schody ke hvězdám

Emily Pírková a schody ke hvězdám

Emily bude mít sestřičku! Nebo bratříčka. Ale místo, aby měla radost, cítí vztek. Rodina se totiž rozroste o další kouzelnou bytost, která bude umět čarovat… Emily má najednou zase pocit, jako by do rodiny ani nepatřila. A co její opravdová rodina? Proč ji vlastně odložili na břehu řeky? Nebylo by jí s nimi líp? A tak se Emily vydá zjistit, jak to bylo doopravdy.

Číst více
Emily Pírková a kouzelná truhla

Emily Pírková a kouzelná truhla

Co skrývá kouzelná truhla? Emily je moc ráda, že patří do pohádkové rodiny, ale musí udržet existenci světa čar a kouzel v naprosté tajnosti. A to i před svou nejlepší kamarádkou. Ale pak si najednou její starší sestra Lory přivede domů cizího kluka… Který se až moc zajímá o tajemné dveře do pohádkového světa. Kdo je onen tajemný cizinec, který všem v rodině připadá podezřelý a povědomý zároveň?

Číst více
Emily Pírková a tajné zrcadlo

Emily Pírková a tajné zrcadlo

Pravdu o své rodině je těžké přijmout. To Emily na sebedůvěře nepřidá. A musí ji ta protivná holka ze školy tak šikanovat? Aby toho nebylo málo, tak její kamarádka ze světa za začarovanými dveřmi potřebuje pomoc. To by ovšem znamenalo porušit přísný zákaz rodičů… A možná tak ohrozit celou rodinu. Dokáže Emily kamarádku zachránit?

Číst více
Emily Pírková a začarované dveře

Emily Pírková a začarované dveře

Emily má velkou, milující rodinu. Přesto má pocit, jako by do ní nepatřila. Bydlí v krásném, útulném a starobylém domě. Jenže se v něm dějí podivné věci. Dveře nezůstávají na svém místě a v zrcadlech se zjevují podivní lidé. Ale skutečnost se ukáže být ještě horší, než si myslela. Alespoň na první pohled…

Číst více