Koťata - Štíplová L.


Pojď si hrát s koťaty

Pojď si hrát s koťaty

Byla jednou koťata – Macourek, Canfourek a Pacička – provázejí knížkou podle oblíbeného večerníčku. V knížce najdou děti malované veršování na nejrůznější témata, např. malování o světle nebo o psaní. Jednotlivé kapitoly jsou doplněny návodem na výrobu jednoduché hračky a také zábavnou hádankou.

Číst více
Byla jednou koťata

Byla jednou koťata

Prožijte dobrodružství s kočičími kluky Macourkem a Canfourkem, kočičkou Pacičkou a jejich rošťáckým kamarádem kočičákem. Jejich lumpárny pobaví nejen děti, ale i jejich rodiče. Znáte z televizního večerníčku.

Číst více
Venku s koťaty

Venku s koťaty

Poznávací leporelo bez textu pro nejmenší. Knížečka do ruky a pro společnou chvilku dítěte s rodiči či prarodiči. Oblíbená koťata z televizního večerníčku seznamují děti s předměty a hrami, které najdou, respektive mohou hrát, tentokrát venku.

Číst více
Pojď s koťaty do pohádky

Pojď s koťaty do pohádky

Že nevíte, jak dobře se měla Líná Manka v Koláčově a jak si ve mlýně poradili s vodníkem? O tom vám poví kluci kočičí – známí hrdinové z televizních večerníčků, kteří vás budou knihou provázet a také vám poradí se všemi skrývačkami, hádankami . Kdo je jen trošišku šikovný, nakonec si s nimi vyrobí maňásky z docela obyčejného pinpongového míčku a zahraje pohádku!

Číst více
Doma s koťaty

Doma s koťaty

Poznávací leporelo bez textu pro nejmenší. Oblíbená koťata z TV večerníčku seznamují děti s předměty denní potřeby používané v domácím prostředí od rána do večera (hřeben, zubní kartáček, ručník atd.)

Číst více
Pojď s koťaty do školy

Pojď s koťaty do školy

Koťata známá z večerníčků i z knížek tentokrát poprvé přicházejí k dětem s rébusy a hádankami. Hrací knížka pro předškoláky je vytvořena tak, aby se děti hravou formou připravily pro zápis do první třídy a ověřily si vědomosti nezbytné pro vstup na základní školu.

Číst více
Pojď s koťaty na výlet

Pojď s koťaty na výlet

Po úspěchu první knížky Pojď si hrát s koťaty vychází nyní druhé pokračování hrací knížky, kterou děti provázejí veselá koťátka známá z televizních večerníčků Byla jednou koťata - Macourek, Canfourek a Pacička. Děti v ní opět najdou malovaná veršování na různá témata, doplněná návody na výrobu hraček, hádankami a malovanými poznávacími atlásky na dvoustranách.

Číst více
Byla jednou koťata

Byla jednou koťata

Knížka je sestavena ze sedmi vybraných příběhů z populárního večerníčkového seriálu o koťatech, která každý dobrý úmysl obrátí v pravý opak. Obsahuje příběhy Jak šla na kočičí koření, Jak se jim Šulístek okoukal, Jak prodala krk a uši, Jak počmárala domeček, Kočičí pověry, Jak je přešla legrace a Kočičí svačina.

Číst více