Kůň za dolar


Jako blesk

Jako blesk

Casey a Storma čeká třetí velký závod v řadě: Burghley. Pokud zvítězí, zapíše se jako nejmladší vítězka všech tří závodů do historie. V sázce je ale mnohem víc: její láska k Petrovi i přátelství s trenérkou Angelikou. Obojí ohrožuje pohledný Kyle, sen každé dívky, a zároveň jeden z nejlepších trenérů military v celé Anglii. Ale nic není, jak se zdá…

Číst více
S větrem o závod

S větrem o závod

Casey Blueová senzačně vyhrála závod v Badmintonu a teď ji a Storma čeká další výzva – třídenní závody v Kentucky. Postupně se ale její koňský sen začíná rozplývat a proměňuje se v noční můru. Je vystavena mnoha životním zkouškám a jako by všichni okolo ní přestávali věřit, že je dokáže zvládnout. Může vůbec věřit někomu jinému než sama sobě?

Číst více
Kůň za dolar

Kůň za dolar

Casey Blueové je patnáct let a jejím největším snem je vyhrát třídenní soutěž v Badmintonu – nejtěžší a nejnáročnější koňský závod všech dob. Podaří se jí překonat všechny překážky a nezapomene přitom, co je na světě nejdůležitější? Přečtěte si příběh o velké koňské lásce a o tom, jak je důležité nepřestat snít!

Číst více