Záplaťák


Záplaťák v pavoučí síti

Záplaťák v pavoučí síti

Díky Záplaťákovi žijí všichni na hradě v družném přátelství. Záplaťák totiž dokázal zlá monstra šíleného profesora přeměnit v neškodné beránky. I když lebkouni, chobotnice nebo pavouci s křídly vypadají podivně, pomáhají si a jsou jako jedna rodina. Když jejich kamarádku Arabelu zavřou do sirotčince, rozhodnou se, že ji zachrání. Na dobrodružné výpravě na ně číhá nebezpečí a příšerky musí zachraňovat nejen Arabelu, ale i Záplaťáka.

Číst více
Záplaťák Duch Groteskinu

Záplaťák Duch Groteskinu

Třetí díl úspěšné série o Záplaťákovi a jeho stvořiteli, podivínskému profesorovi. V tomto dílu šílený profesor Erasmus svými děsivými experimenty probudil k životu něco opravdu hrůzostrašného. Podaří se Záplaťákovi přemoct zlého ducha, který nechce nic menšího než Záplaťákovo srdce?

Číst více
Záplaťák -  Pirátovo oko

Záplaťák - Pirátovo oko

Znáte Záplaťáka? Sešívku, Hadráka, s hlavou pokrytou stehy, co má každé oko jiné? Vytvořil ho podivínský profesor Erasmus v opuštěném hradu Groteskinu.Dlouhá léta se profesor nerušeně těšil ze svých pokusů a oživoval humanoidy, Frankensteiny, lebkouny, jednooké pavouky s křídly, chodící ryby, tříruká monstra - ovšem jen do té doby, než se znovu objevil jeho dávný nepřítel Fulbert Frkolovec, majitel putovního karnevalu. Frkolovec profesora unesl a je na Záplaťákovi, aby ho achránil.

Číst více
Záplaťák

Záplaťák

V opuštěném hradu žije podivínský profesor, čistě z vědeckého zájmu vyrábí v tajnosti humanoidy, Frankensteiny, lebkouny, jednooké pavouky s křídly, chodící ryby, tříruká monstra. Občas profesor ani sám netuší, co to vlastně vynalézá... Ještěže je tu pomocník slátaný z odpadu – Záplaťák. Díky němu vládne na hradě mezi příšerkami dobrá nálada. Idyla ale nepotrvá věčně, zlý ředitel kočovného cirkusu se od lidí dozvěděl, že v hradu straší a přemýšlí, jak na příšerkách zbohatne…

Číst více