Cool Girl


Teen Pop

Teen Pop

Dominika a Jana. Dvě holky, každá úplně jiná. Jako den a noc. Jedna je introvertka, trochu zakomplexovaná intelektuálka, s postavou, která ji štve stejně jako její život, chtěla by být spisovatelkou, a zatím si jen do šuplíku píše básně. Ta druhá je naopak krásná dívka s dokonalou postavou, ráda se předvádí a loví kluky, a dokonce hraje v televizním seriálu.

Číst více
Proč? 13x proto

Proč? 13x proto

Clay Jensen je úplně normální kluk na střední. Jednoho dne na verandě najde balíček – krabici od bot v balicím papíře, bez zpáteční adresy. A uvnitř... 7 magnetofonových kazet. Kdo dnes poslouchá kazety? A má si je on vůbec na čem přehrát? Ale když Clay ze zvědavosti zasune první kazetu do sterea, svět se mu obrátí vzhůru nohama. Z reproduktorů se totiž ozve hlas Hannah Bakerové – jeho spolužačky, která spáchala sebevraždu. Proč tedy znovu vstupuje do jeho života?

Číst více
Země, můj zadek a další velký kulatý věci

Země, můj zadek a další velký kulatý věci

Patnáctiletá Virginia to opravdu nemá lehké. Všichni z její rodiny vypadají prostě úchvatně, jsou úspěšní, sportovně založení, všude oblíbení a mimo to ještě mluví plynně francouzsky. Jinými slovy dokonalost. Jen ona se svým příliš velkým zadkem a příliš nízkým sebevědomím platí za černou ovci rodiny. Pak ale její všemi obdivovaný bratr vyletí ze školy a Virginia zjistí, že za perfektním zevnějškem se mohou skrývat i nepříjemná tajemství.

Číst více