Úžasná fyzika u Tebe doma


ÚDiF: Úžasné divadlo fyziky

Propátrej postupně celý dům od podlahy po strop, od spokojeně pobublávající konvice v kuchyni až po tu divně zahnutou (a ještě divněji zapáchající) rouru na záchodě, a zjisti, v čem všem se ukrývá změna skupenství, elektřina, záření nebo různé síly.

Že je fyzika věda strrrrašidelná? Tak se na to podíváme. A nejlépe rovnou u tebe doma v pokojíčku. Neschovává se náhodou v podlahovém topení pod postelí? Nepřestrojila se tajně za světélkující tričko ve skříni? Možná se zatoulala i do staré, zaprášené skříňky s pojistkami, které čas od času záhadně vypnou… Ale proč? Jak k tomu vlastně dojde?

Ať už tě fyzika přitahuje doslova jako magnet, nebo se před ní spíš ustrašeně krčíš pod lavicí – ničeho se neboj a přečti si tuhle knihu. Ukáže ti, jak úžasně zajímavá fyzika je a hlavně, že ji najdeme opravdu ale opravdu všude.

Propátrej postupně celý dům od podlahy po strop, od spokojeně pobublávající konvice v kuchyni až po tu divně zahnutou (a ještě divněji zapáchající) rouru na záchodě, a zjisti, v čem všem se ukrývá změna skupenství, elektřina, záření nebo různé síly. A těš se na perfektní pokusy! Připojujeme však drobné varování – z jednoho z nich se ti možná přece jen budou trochu ježit vlasy!

Číst více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 48
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.04.2024
Formát 230x280 mm
Hmotnost 0,556 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Tomáš Kopecký
EAN 9788000071121
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem