Zásilka z Knihozemě


Malý princ

Malý princ

Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí i o odpovědnosti za ty, které máme rádi. A vůbec nezáleží na tom, odkud pocházíme… Nesmrtelný příběh, který svým půvabem okouzlil již mnohé generace, se vrací v naprosto originálním zpracování.

Číst více
Ukradený poklad

Ukradený poklad

Julie se nemůže dočkat, až se s tátou začtou do nové knížky o pirátech. Když se pak v jejím pokojíčku objeví pirátská truhla se vzácným pokladem, která ale hned druhý den zmizí, vydá se společně s kapitánem pirátů na záchrannou výpravu. Pátrání je zavede až do honosného sídla chamtivého, nevypočitatelného souseda Krysáka. Podaří se jim poklad získat zpět?

Číst více
Moře potkalo oblohu

Moře potkalo oblohu

Jonáš žije u moře a pokaždé, když z okna domu pohlédne na jeho hladinu, vzpomene si na příběhy, které mu vyprávěl dědeček. Na magické příběhy o místě, kde se moře potkává s oblohou. Medúzy a velryby se tam vznášejí, zámky a ptáci plují. Jonášův dědeček už sice nežije, ale chlapec dostane nápad – na dědečkovu počest postaví loď a to místo, o kterém mu tolik vyprávěl, najde!

Číst více
Atlas vyhubených živočichů

Atlas vyhubených živočichů

I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Právě některá z nich však můžete poznat alespoň díky tomuto výpravnému atlasu, který mapuje příběhy vyhynulých druhů a hledá příčiny jejich smutného konce. Podnikněte vzrušující cestu za těmito zvířecími tvory a přeneste se díky celostránkovým ilustracím do jejich neuvěřitelného světa!

Číst více
Medvídek na farmě

Medvídek na farmě

Medvídek má malou farmu, kde se stará o zvířátka – slepičky, ovečky i koníky. Pomáhá mu jeho kamarád prasátko, jenže občas se mu to tak trochu vymkne z kopýtek. A podle toho to pak na farmě vypadá. Prožijte jeden den s medvídkem a jeho kamarádem, poznávejte zvířátka, která žijí na farmě, a čarujte s kouzelným pohyblivým táhlem. Užijete si spoustu legrace!

Číst více